dilluns, 12 de març del 2012

150 caminadors i caminadores a la 3a Caminada 2012

El Fòrum Dona Roda de Ter ha col·laborat a l'èxit d'aquesta 3a Caminada Pels Voltants de Roda a la qual han participat 150 caminadors i caminadores.
Ha estat, sens dubte, la primera caminada d'aquest 2012 amb aires de primavera. Quin goig poder caminar sentint a la pell els primers rajos d'un sol ja eminentment primaverenc!
El bon temps, tot i les temperatures encara fresques de les primeres hores del matí, ha afavorit també altra mena d'activitats a l'aire lliure. Per això, al llarg del trajecte hem coincidit amb proves de  bici trial que, amb molta participació, es desenvolupaven a la zona de Sant Salvador.
A la Plaça Major de Roda, en finalitzar la caminada, el Fòrum Dona Roda de Ter ha llegit un manifest proclamant i destacant el paper de les dones en els avenços socials esdevinguts al llarg dels anys. I han obsequiat al públic en general amb un piscolabis. Els ho agraïm i, com sempre, perquè ho creiem i perquè no pot ser d'altra manera, ens tenen al seu costat.
Agraïm la presència de tots i totes els que ens van acompanyar a caminar pels voltants de Roda. Als que ens ofereixen col·laboració. Als que ens agraeixen l'organització. I valorem especialment -no ens cansarem de dir-ho!- l'ambient magnífic que s'hi respira en totes i cadascuna de les caminades!
Hi vàrem trobar a faltar bons amics que, per una o altra raó, no varen poder ser-hi, especialment en Vicente Mateo, en Roland López, en Josep Casas, la Sabina Jufré -tots ells ànimes imprescindibles d'aquest projecte.
                                             Fòrum Dona Roda de Ter



                            La fotografia de grup que es fa tradicionalment després d'esmorzar.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Ho vaig passar molt bé i espero tonar-hi. La foto és molt divertida! Gràcies.