diumenge, 3 de juny del 2012

3 de JUNY: 6a CAMINADA PELS VOLTANTS DE RODA


110 caminadors i caminadores hem participat a la 6a. Caminada pels Voltants de Roda d'enguany.
Malgrat que les previsions parlaven de pluja generalitzada a Catalunya a partir del migdia d'avui, a l'hora d'esmorzar, a la urbanització de Fussimanya, ha plogut -escarnint la pluja de la caminada al mateix indret del passat 2011. Malgrat el ruixat, breu i inconsistent, ha estat una altra matinal magnífica. Cal destacar la variant per on ha transcorregut el camí després del Coll de Passarella i fins al Mas: és aquest un camí més ensotat, lleugerament desviat a mà esquerra després de passar el filferro electrificat que marcat els límits al bestiar.
L'ARC -Associació Roda de Comerç- ha tingut el detall de patrocinar aquesta caminada. El seu patrocini, juntament amb l'habitual de Feixas-Aulet, ha permès novament la possibilitat de no haver de cobrar inscripció i poder oferir als caminadors i a les caminadores un petit refrigeri tant a l'hora d'esmorzar com a l'arribada a la plaça -punt final-, a més d'obsequiar-los amb un record commemoratiu.
Novament agrair la participació a tots els que han desatès les amenaces de pluja i ens heu fet costat, especialment els que heu vingut de més lluny: Castelldefels, Badalona, Barcelona, Sabadell, L'Ametlla, La Garriga...
A tots, mil gràcies i fins la propera: el 15 de juliol.
Fins llavors i sempre: sigueu ben feliços!