dilluns, 22 d’octubre del 2012

Cap a Sant Feliuet amb por de pluja

La desena Caminada pels Voltants de Roda d'enguany (16 d'octubre 2012): Roda de Ter - Sant Feliuet (Savassona) - Roda de Ter-, ha estat marcada més per la plor de pluja que per la pluja pròpiament.
A la matinada -els més noctàmbuls asseguren que entre quarts de cinc i quarts de sis- l'aigua que queia a Roda era considerable. Que plogués a bots i a barrals ha fet desistir a molts caminadors i a moltes caminadores que s'han estimat més no exposar-se a nous xàfecs. Però, com que "dels covards no se n'ha escrit mai res", una trentena llarga de caminadors -desafiant les més pessimistes prediccions- hem fet cap a la Plaça per iniciar, a les 8, aquesta magnífica caminada cap al sector sud-est i fins a Savassona. A diferència de les dues edicions anteriors, aquesta vegada l'itinerari ens ha menat, abans de l'esmorzar, fins a la Font de la Baronesa. Després, hem ascendit un any més a l'ermita de Sant Feliuet -coronada ara per una vistosa senyera estelada- des d'on hem pogut gaudir de les magnífiques vistes sobre el Ter, les Guilleries, els Cingles de Tavertet, el Castell de Savassona, la Plana de Vic... Certament, aquest és un dels indrets propers a Roda i Les Masies que ens ofereix unes millors vistes.
Sí, malgrat l'amenaça de pluja -i la pluja escassament present- ha estat una altra gran matinal, amb el constant bon ambient com a divisa d'aquestes caminades.
Fins a la propera!