diumenge, 11 de novembre del 2012

11 de Novembre: 11a Caminada Pels Voltants de Roda 2012


Cent caminadors i caminadores han participat a l'onzena Caminada Pels Voltants de Roda 2012 -la que ha estat la penúltima caminada d'aquest cicle, abans d'iniciar-se al gener del 2013 una nova edició, ampliada, que abraçarà una dotzena de pobles d'Osona. És aquest -OSONA CAMINA- un projecte ambiciós que compta pràcticament ja amb la confirmació de la dotzena de pobles osonencs que completaran el calendari de l'any vinent.
Avui, la Caminada al Pont d'en Bruguer (Vic), ha estat una matinal tranquil·la, especialment per la bonança del recorregut -majorment pla- i de la temperatura -pròpia de tardor i sense extrems.
A més de l'habitual -i distingida- pariticipació de caminadors i caminadores de pobles veïns i també vinguts de comarques veïnes (Vallès Oriental, per exemple), avui hem comptat amb la participació d'un caminador vingut de la llunyana Seu d'Urgell. Li agraïm tant com els seus comentaris benvolents vers Roda i els seus entorns.

Ens veurem a la darrera caminada de l'any 2012 -concretament el dia 16 de desembre, a Palau- i tancarem aquest magnífic cicle de tres edicions consecutives Pels Voltants de Roda, i encetarem Osona Camina a Viladrau -el proper 20 de gener de 2013. Seguirem comptant amb tots vosaltres per descobrir nous camins, compartir el gust per la natura i fer camí entre amics i amigues.